Teambuilding till havs

En segelbåt utgör en svårslagen plattform för teambuilding. Den rymliga segelbåten är perfekt för en grupp som kan jobba teoretiskt runt konferensbordet för att sedan ägna sig åt allehanda former av övningar. Till vår hjälp har vi givetvis den fantastiska båten Dragoon, där aktiv segling utgör en alldeles utmärkt övning i teamarbete. Vi har färdiga förslag på övningar som ni kan använda, men lika gärna kan vi tillsammans med er skräddarsy ett tillvägagångssätt som passar just ert team. Till vår hjälp har vi vår professionella besättning. Inga förkunskaper krävs för seglingen.


Cruising med det lilla extra

Till privatpersoner och mindre sällskap erbjuder vi unika crusingäventyr, där upp till fem par lever ytterst komfortabelt ombord. Catamaran Charter erbjuder såväl fullservice som självhushåll i det fullt utrustade köket, medan vi står för skeppare.  Vi har haft gäster som gift sig på katamaranen och firat tillsammans med släkt och vänner. Båten lämpar sig även för personer med begränsad rörelseförmåga.


Konferera i skärgårdsmiljö

Ge ledningsgruppen eller en affärspartner en unik möjlighet att kombinera ett effektivt möte med en enastående naturupplevelse. Att byta miljö innebär möjlighet till diskussioner i nya banor och extra kreativitet. Dragoon erbjuder en mötesplats med alla de faciliteter som finns i ett professionellt konferensrum, inklusive dator med internetuppkoppling och storbildsskärm. Den stora skillnaden med detta konferensrum är att vi ljudlöst tar oss fram med naturens krafter och med vår fantastiska skärgård som panorerar runt konferensbordet. En katamaran av den här storleken är i princip helt okänslig för väderförhållanden där du bjuder ombord kunden eller kollegan i kostym om så önskas - och där vinglaset garanterat står stadigt på bordet oavsett väder och vind.


Efter arbetets slut står båten till ert förfogande med möjligheter att njuta av god mat och allehanda dryck under segel eller för ankar i någon naturskön vik.


Kick-Off på nytt sätt

Ta med det lilla företaget eller avdelningen ut på havet för en alldeles speciell upplevelse. Blanda seglingsäventyr med god mat i en stilla vik. Eller varför inte ett seglingsäventyr till Gotska Sandön. Vi har mängder med förslag till aktiviteter och skräddarsyr gärna något spännande tillsammans med er som kund.